“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Nieuws

Pagina:1|2|3|...|10|

Van harte gefeliciteerd zr. Slüper!

11 juli 2018

Zuster Maria Redemptora Slüper is afgelopen zaterdag (7-07) 100 jaar geworden. Wat een mooie leeftijd. Nogmaals van harte gefeliciteerd namens het gehele Beyart team. Wat is het geheim om 100 jaar te worden? Volgens Zr. Slüper is het. "Door ademen en nooit pessimistisch zijn!"

Lees meer

Medewerkers behalen GVP diploma!

10 juli 2018

Saroja Philippens en Yvonne Hendricx hebben het diploma Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) gehaald bij Arcus. Van harte gefeliciteerd met het behalen van het diploma dames!

Lees meer

Zorgkaartnederland

18 juni 2018

Deel jouw ervaring met De Beyart, doe dit via onderstaande link en help zo anderen met kiezen! https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/verpleeghuis-en-verzorgingshuis-woonzorgcentrum-de-beyart-maastricht-17472/waardering

Lees meer

Jaarlijkse bewoners BBQ 6-6-2018

06 juni 2018

Op woensdag 6 juni was de jaarlijkse BBQ voor de bewoners van De Beyart. Gelukkig was het heerlijk weer! Onder genot van live muziek en met een heerlijk buffet verzorgd door onze keuken kanjers heeft iedereen genoten!

Lees meer

Interne processie

01 juni 2018

op 1 juni ging Mgr. Everard de Jong voor in de H. Mis t.b.v. de 55ste Heiligdomsvaart. Naast de leden van het graf van Sint Servaas namen ook de vier stadsdevoties en hun broederschappen deel aan de eucharistieviering. Voorafgaand aan de dienst was er devote interne processie met het Beyart koor en de acolieten.

Lees meer

Wzc De Beyart als officiële sponsor voor de Heiligdomsvaart 2018

23 mei 2018

Wzc De Beyart is dit jaar een officiële sponsor voor de Heiligdomsvaart, deze start op 24 mei 2018 en duurt en tot en met 3 juni. Bekijk het reclamespotje via onderstaande link! https://youtu.be/C7UoHDCUsOo

Lees meer

Urban Trail door De Beyart tuin

24 april 2018

Zondagochtend 25 maart verzamelden 750 deelnemers zich voor de tweede editie van de Maastricht Urban Trail. De start van deze tweede editie was gesitueerd midden in het centrum op de Markt, naast het Stadhuis. Vanaf hier passeerden de lopers maar liefst 17 bijzondere locaties en unieke gebouwen waaronder WZC De Beyart.

Lees meer

Week van zorg en welzijn 12 t/m 17 maart 2018

18 maart 2018

Terugblik! In de week van 12 t/m 17 maart heeft De Beyart meegedaan aan de landelijke week van zorg en welzijn, het was een groot succes! In die week zijn wensen van bewoners vervuld, met dank aan het "goed doen project" van Maastricht Marketing (voorheen VVV-kantoor)! Zijn buurtbewoners komen dineren, hebben kinderen van Kindcentrum...

Lees meer

Vastealovund middag De Beyart

08 februari 2018

Woensdag 7-2-18 werd de vastelaovund gevierd in de Beyart! Met ons eigen prachtige prinsenpaar: Prins Matty Ghijsen d'n ierste en Marleen Dorscheidt als zijn prachtige prinses! Ziene Hoeglöstigheid Rolam d'n ierste bracht een bezoek onder begeleiding van de Tempeleers, ze deelden hierbij medailles en onderscheidingen uit aan...

Lees meer

Pagina:1|2|3|...|10|
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.