“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Woonruimte

 

Let op: De Beyart beschikt niet over serviceflats of aanleunwoningen!

 

De Beyart kent een aantal vleugels: de Woonflat, de Hoofdbouw en de Voorbouw. In deze vleugels zijn de woonruimtes (zit/slaapkamer, of te wel studio's) en gemeenschappelijke ruimten ondergebracht. De grootte van de woonruimtes loopt uiteen van 25 tot 45 m². De meeste hebben een eigen douche en toilet. Verder is er een keukenblok aanwezig met koelkast. De zit/slaapkamers beschikken over een oproepsysteem en alarmering. Bovendien zijn ze voorzien van een eigen telefoonaansluiting met een eigen nummer, zodat men direct bereikbaar is. In de meeste zit/slaapkamers een internetaansluiting en er is wifi in bepaalde delen van het complex.

Binnen het Woonzorgcentrum wonen religieuzen en leken door elkaar. Samen vormen zij een harmonieuze gemeenschap als bewoners van De Beyart. De meeste woonruimtes zijn eenpersoons maar er zijn ook twee echtparenunits. 

Als u verhuist naar De Beyart, wordt de kamer leeg opgeleverd. Vloerbedekking en gordijnen zijn aanwezig. Indien u liever uw eigen keuze maakt met betrekking tot vloerbedekking en vitrage komen de kosten voor uw rekening. Bij vertrek dient de kamer in orginele staat te worden opgeleverd. U kunt uw woonruimte inrichten met uw eigen vertrouwde meubilair. Wanneer u geen eigen meubels heeft of deze niet wilt of kunt meenemen zal De Beyart zorgen voor eenvoudig meubilair (bed, kast, tafel en stoel). Onze technische dienst kan u (tegen betaling) ondersteunen bij uw verhuizing.

De woonruimte wordt in goede staat opgeleverd door de Facilitaire Dienst. Als bij oplevering het schilderwerk naar het oordeel van de technische dienst van De Beyart niet meer aan de kwaliteitseisen voldoet, zal er opnieuw geschilderd of gewit worden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.