“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Wonen

Wie het terrein van De Beyart betreedt zal verrast zijn door de rust, midden in het centrum van Maastricht. Deze rust en aangename sfeer zijn kenmerkend voor De Beyart. Niet alleen door het vele groen rondom het complex maar ook binnen de muren wordt de bezoeker getroffen door een bijzonder warme ambiance.  

De hoge kloostergangen hebben een bijzondere uitstraling. Ze zijn breed en er ligt een prachtige mozaïekvloer. Dit gedeelte van De Beyart stamt uit 1895, maar is met respect voor de historie op een harmonieuze wijze bij de tijd gehouden. In de loop der jaren is er aan De Beyart veel verbouwd. Er vonden meerdere ingrijpende renovaties plaats tussen 1980 en 2013. De vele unieke karakteristieke elementen uit het voormalige klooster zijn behouden gebleven terwijl het complex voldoet aan het gewenste comfort en faciliteiten van deze tijd.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.