“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Werken bij De Beyart

In De Beyart staat gastvrijheid voorop. De bewoners en gasten voelen zich 'thuis' in De Beyart. Onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers maken dit mogelijk. Er werken 200 medewerkers in de verzorging en verpleging, de facilitaire dienst, de keuken en het algemeen beheer. Er zijn zo'n 80 vrijwilligers actief. Van nieuwe collega’s verwachten wij dat zij met respect en invoelingsvermogen met de bewoners omgaan.

Aan de slag

Wij zorgen ervoor dat je je als nieuwe collega snel thuisvoelt op De Beyart. Je loopt altijd eerst mee met een ervaren collega voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Je maakt verder kennis met je directe collega's tijdens werk- en teamoverleg. En we verwelkomen je graag op de  introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers en stagiaires.

Opleidingen

Beschik je nog niet over de vereiste diploma's dan bieden wij de mogelijkheid om intern geschoold te worden tot Helpende Plus of tot Verzorgende IG. Wij bieden als één van de eerste werkgevers in Limburg de opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) aan onze medewerkers aan.

Deskundigheid

Als gediplomeerde medewerker werk je aan je verdere deskundigheid en volg je scholing zoals tiltechnieken, verpleegtechnische handelingen en bedrijfshulpverlening. Ook scholing in omgaan met onbegrepen gedrag wordt regelmatig aangeboden. Mocht je andere scholingswensen hebben dan kun je dit aangeven in je functioneringsgesprek. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een passende arbeidsovereenkomst aan waarop de CAO VVT van toepassing is. Daarnaast hebben we aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals het Fietsplan en mogelijkheden voor Bedrijfsfitness.

Tijd voor gezellig samen zijn is er tijdens de teamuitjes en de jaarlijkse personeels- en vrijwilligersavond!

Werken

Vragen / advies:

043 - 63 11 700

info@debeyart.nl

contact opnemen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.