“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Werken bij De Beyart

In Woonzorgcentrum De Beyart staan zorg en dienstverlening centraal. De bewoners van De Beyart voelen zich prettig en zij voelen zich thuis. Dit wordt bereikt met deskundige en goed gemotiveerde medewerkers die worden ondersteund door vrijwilligers. Op dit moment werken er ongeveer 200 medewerkers in onder andere de verzorging, de verpleging, de keuken, het algemeen beheer en in de facilitaire/technische dienst. Er zijn ongeveer 100 vrijwilligers. De Beyart heeft een Ondernemingsraad. Bij het aannemen van nieuwe collega’s wordt verwacht dat zij met respect en invoelingsvermogen met de bewoners omgaan.

Om gemotiveerd te blijven is het van belang dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en dat ze kunnen groeien binnen de organisatie. De Beyart biedt mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. De leidinggevenden zien hierop toe en spreken erover in teamoverleg en de individuele functioneringsgesprekken. Verder volgen medewerkers regelmatig trainingen bijvoorbeeld over tiltechnieken en verpleegtechnische handelingen en zijn er herhalingslessen in het kader van bedrijfshulpverlening. De preventiemedewerkers bewaken de Arbo-omstandigheden in huis.

We passen de CAO VVT toe. Daarnaast hebben we een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals deelname aan Fietsplan, diverse mogelijkheden voor Bedrijfsfitness & individuele scholingsmogelijkheden. Wij bieden als één van de eerste werkgevers in Limburg de mogelijkheid aan om de opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) te volgen. We hebben een collectieve aanvullende WIA aanvullingsverzekering afgesloten.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.