“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Veelgestelde vragen Zorg:


Een familielid wil een keer blijven slapen, kan dat?

De Beyart beschikt over een aantal logeerkamers. Deze kamers zijn bedoeld voor de gasten van bewoners, cursisten van het iconenatelier en religieuzen die in retraite zijn. Zij kunnen hier verblijven op basis van volpension en logies/ontbijt. Voor reserveringen en kosten gelieve contact op te nemen met de receptie, telefoon 043 – 63 11 700.


Wonen mensen met dementie op een aparte afdeling?

Mensen met dementie hebben meer bescherming en zorg nodig. Met het oog op veiligheid beschikt De Beyart over een beschermde ofwel beveiligde afdeling. Hier zijn 24 uur per dag medewerkers aanwezig.  Op deze afdeling zijn 4 huiskamers en 41 appartementen. Hier biedt De Beyart Verpleeghuiszorg voor mensen met een CIZ indicatie ‘verblijf met behandeling’ (psychogeriatrie). Het Zorgzwaartepakket 5 en 7, ‘intensieve dementiezorg’, is van toepassing.


Ik woon in de buurt van De Beyart, kan ik De Beyart inschakelen voor thuiszorg?

U woont zelfstandig in het centrum van Maastricht, en u heeft behoefte aan thuiszorg? Voor verzorging en/of verpleging kunt u bij onze thuiszorg terecht. De Beyart is altijd bij u in de buurt.

 

 

Vragen / advies:

043 - 63 11 700

info@debeyart.nl

contact opnemen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.