“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Veelgestelde vragen Faciliteiten:

 

Kan ik al mijn wasgoed, door De Beyart laten wassen?

De Beyart heeft een wasserij. Hier wordt nagenoeg alles wat wasbaar is, behalve stoomgoed, gewassen. Wij verzoeken alle bewoners om hun boven- en onderkleding en linnengoed te labelen. Desgewenst kunnen wij dit verzorgen. Als het nodig is kunnen wij ook eenvoudig herstelwerk verrichten.


Kan ik een zakelijke bijeenkomst bij De Beyart organiseren?

Wij stellen onze prachtige ruimtes op onze fraaie locatie ook graag ter beschikking aan derden. Zo kunt u een (zakelijke) bijeenkomst organiseren voor maximaal 70 personen. Vergaderfaciliteiten zoals beamer, scherm, geluidsinstallatie, wifi en parkeergelegenheid zijn aanwezig. In overleg regelen wij voor u een lunch of diner. Voor meer informatie en reservering neemt u contact op met onze receptie, telefoon 043 - 63 11 700, u kunt vragen naar Bert Colman, facilitair manager.


Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus inconen schilderen?

Wij verwijzen u graag naar de website van Ank Landwier-Boonekamp.


Ik woon in de buurt van De Beyart en ik heb diverse lampjes die kapot zijn. Kunt u mij verder helpen?

Wij hebben een eigen Klussenservice. Hiermee richten wij ons op oudere buurtbewoners. Wilt u iets ophangen, moet er een deur gesteld worden of heeft u een lekkende sifon? De Klussenservice van De Beyart helpt u graag! Bel onze receptie, 043 – 63 11 700 voor een afspraak bij u thuis.

Vragen / advies:

043 - 63 11 700

info@debeyart.nl

contact opnemen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.