“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

vrijdag 05 juni 2020

Versoepeling bezoekregeling per 9 juni

Wij zijn blij dat we dinsdag 9 juni onze deuren weer openen voor bezoek. Om dit verantwoord te laten plaatsvinden, is er door de overheid een handreiking voor bezoekbeleid opgesteld. Tegen de achtergrond hiervan heeft de Beyart in overleg met de cliëntenraad en de ondernemingsraad een eigen bezoekbeleid opgesteld.
Met inachtneming van dit beleid gaan onze deuren weer open en kan er door ons mooie park gewandeld worden door bewoners met familie. Ook continueren wij de mogelijkheid om bezoek te ontvangen in de tentjes op ons voorterras.

Uiteraard zijn hier richtlijnen aan verbonden. Een aantal punten zetten wij voor de duidelijkheid op een rij:
1.    Er is één vast persoon als bezoek toegestaan, aangewezen door de bewoner en indien dit niet mogelijk is, door de wettelijk vertegenwoordiger.
2.    Deze persoon registreert zich bij de receptie voor 9 juni.
3.    Het bezoek meldt zich minimaal een dag van tevoren aan via de receptie 043-6311700 en geeft de gewenste bezoekdag en het tijdsblok aan. Zij zijn op de hoogte gesteld.
4.     Het bezoek is verplicht een mondkapje te dragen.
5.    Er kan een wandeling in ons mooie park gemaakt worden.
6.    Er kan geen gebruik gemaakt worden van ons restaurant met bezoek of elders gewandeld worden in het gebouw.
7.    Het bezoek mag maximaal 60 minuten blijven.
 
Wij evalueren na twee weken samen met de ondernemings- en cliëntenraad en bekijken, afhankelijk of de richtlijnen zijn nageleefd, of en wanneer wij kunnen versoepelen naar het toelaten van twee bezoekers.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met onze receptie.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.