“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

dinsdag 07 juli 2020

Versoepeling bezoekregeling per 8 juli

Sinds enkele weken hebben wij binnen de Beyart stapsgewijs meer bezoek toegestaan. In het licht van de verdere landelijke versoepelingen van de coronamaatregelen vanaf 1 juli jl. gaan wij onze bezoekersregeling nog verder verruimen.

Vanaf woensdag 8 juli is dagelijks bezoek mogelijk, zonder melding vooraf en zonder restricties qua tijdsblokken. Bij binnenkomst vindt een gezondheidscheck en registratie plaats (naam en telefoonnummer) en ontvangt u een mondkapje.

De volgende richtlijnen blijven van kracht:

  • Afstand houden van 1,5 meter, om dit te waarborgen geldt per bezoek een maximum van vier bezoekers.
  • Bezoek draagt een mondkapje.
  • U wordt verzocht de kortste route naar de kamer van uw dierbare te nemen en daar gedurende uw bezoek te blijven of u kunt de bewoner meenemen voor een wandeling in onze tuin of een bezoek buiten De Beyart.
  • Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de aula, het restaurant, de gemeenschappelijke huiskamers of het binnenterras. Alleen op het terras van Het Paviljoen mag u gaan zitten.
  • Kom niet op bezoek met klachten (hoesten, niezen, verkoudheid) en/of koorts (38 graden) of meer.

Wij continueren de mogelijkheid om bezoek te ontvangen in de tentjes op ons voorterras. Hiervoor blijft het maken van een afspraak nodig. U kunt bellen met de receptie: 043 63 11 700.

In het belang van de veiligheid doet De Beyart een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid om zowel binnen als buiten de locatie de geldende richtlijnen te blijven respecteren. Alleen samen houden we het coronavirus immers buiten de deur.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.