“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

maandag 14 december 2020

U bent welkom in de Société van De Beyart

Société De Beyart

De Société is een particuliere dagopvang waar men op De Beyart samen kan komen om een fijne, inspirerende, zinvolle en gezellige dag te beleven. Aan de hand van uiteenlopende onderwerpen die we bespreken, proberen we op deze dag uw geest te prikkelen en te enthousiasmeren. De verscheidenheid aan achtergronden van de deelnemers en hun brede interesses leiden tot interessante gesprekken, discussies en filosofische momenten op het gebied van maatschappij, kunst, en cultuur. Geen enkele deelnemer aan de Société is gelijk en we spelen zoveel mogelijk in op uw talenten, behoeften en interesses. Het gevoel van veiligheid, vertrouwen en wederzijds respect zijn belangrijke pijlers binnen de Société.

De Société is dagelijks van maandag tot en met vrijdag open van 9.30 uur tot 15.30 uur. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers en worden begeleid door een welzijnsmedewerker en twee vrijwilligers. Natuurlijk wordt er voor de nodige versnaperingen gezorgd en kunt u om 12.00 uur genieten van een gezamenlijke warme maaltijd. Kent of bent u die vrije geest tussen de 65 en de 100 jaar, neem dan vrijblijvend contact op met de opname coördinator Welzijn, Charlotte Brouwers via 043-6311700 c.brouwers@debeyart.nl

 

 

)

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.