“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

vrijdag 08 mei 2020

Maatregelen coronavirus - vooralsnog geen bezoek

Sinds het begin van de coronacrisis is De Beyart gesloten voor bezoek. Een maatregel die wij vooralsnog willen handhaven. Wij hebben besloten om de uitkomst van de landelijke proef met 25 verpleeghuizen af te wachten. Deze 25 verpleeghuizen zullen langzaam opengaan voor bezoek. De ervaringen en evaluatie van deze proef zullen wij nauwlettend volgen en vervolgens bepalen wij ons eigen beleid. Uitgangspunt is dat we onze kwetsbare bewoners en gasten willen beschermen en ook de veiligheid van medewerkers en vrijwilligers willen waarborgen.

Bewoners die daartoe in staat zijn, mogen naar buiten en de stad in, maar met het nadrukkelijke advies om drukte te vermijden en afstand te bewaren.

Vanaf 21 mei zijn de communicatiemogelijkheden buiten heropend voor de bewoners van het verzorgingsgedeelte. Dit vindt uitsluitend plaats onder toezicht van een medewerker die observeert of de genomen richtlijnen nageleefd worden. Dit alles om de veiligheid van onze bewoners te waarborgen.

De dagbestedingen De Schark en De Société blijven tot nader bericht gesloten.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met onze receptie.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.