“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

donderdag 19 maart 2020

Extra handen nodig: De Beyart en Saurus slaan handen ineen!

De Beyart en M.S.R.V. Saurus (De Maastrichtse Studenten Roeivereniging) slaan de handen ineen. De leden van Saurus zitten thuis omdat de studie grotendeels stil is gevallen en ook de roeiwedstrijden en evenementen zijn afgelast.

Terwijl De Beyart in deze periode per direct op zoek is naar ‘extra handjes’ in verband met het coronavirus. Saurus heeft haar leden opgeroepen om zich aan te melden als tijdelijk medewerker bij De Beyart. Daar zijn we bij De Beyart heel erg blij mee! Een zorgopleiding is niet nodig, maar wel bereidheid tot het volgen van een interne instructie. Studenten worden hiervoor betaald en kunnen er hun werkactie binnen Saurus mee aflossen. Dit wordt er van je gevraagd.

Ben jij student en help je mee?

Een aantal studenten heeft zich al aangemeld. Maar aanmelden kan nog steeds.Dat doe je door een beknopte CV te sturen naar solliciteren@debeyart.nl Ook als je student bent en (nog) geen lid van Saurus is jouw reactie meer dan welkom!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.