“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

donderdag 01 februari 2018

Eerste wens in vervulling!

De eerste wens is in vervulling gegaan!

Films vertonen van Peter Brouwers (technische dienst DB)" , zo klonk de wens van een van de bewoners van De Beyart. Vrijdag 26-01-18 is er n.a.v. die wens, een filmavond georganiseerd met films van Ineke en Peter Brouwers. Het was een succes! Andere bewoners hebben ook meegenoten van deze individuele wens.????

Wat meer informatie:
In het kader van de Week van Zorg en Welzijn, is in december 2017, aan de bewoners van De Beyart gevraagd, een liefste wens opschrijven. Deze wensen zijn opgehangen in onze "wensenboom". In de Week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart) zullen nog meer wensen worden gerealiseerd, o.a. in samenwerking met Maastricht Marketing en basisschool Aloysius. Meer informatie volgt! 
De rest van de wensen proberen we met behulp van familieleden, vrijwilligers en medewerkers gedurende de rest van 2018 in vervulling te laten gaan! Heeft u vragen of wilt u wat meer weten over de wensen of de week van zorg en welzijn? Stel ze via: n.geersheuvels@debeyart.nl aan Nino Geersheuvels, Kwaliteitsmedewerker.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.