“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

vrijdag 09 oktober 2020

Corona nieuws

Het zal u niet ontgaan zijn dat de besmettingen in een snel tempo toenemen in Nederland en de landen om ons heen. Om onze bewoners zo maximaal mogelijk te beschermen, zien wij ons genoodzaakt om de maatregelen verder aan te scherpen. Aanvullend op reeds eerder genomen maatregelen zijn m.i.v. vrijdag 9 oktober de bezoektijden aangepast en wel tussen 14.00-20.00 uur. De beweging in huis willen wij zoveel mogelijk beperken om kruisbesmetting te minimaliseren.

Tegelijkertijd organiseren wij weer de alternatieven die wij eerder geboden hebben via skypemogelijkheid, het raambellen en bezoek in één van onze buitenlocaties nabij de receptie. Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van een duurzame wintervriendelijke oplossing buiten

Wilt u een bezoek brengen aan één van onze bewoners

  • U bent welkom tussen  14.00 en 20.00 uur.
  • 2 bezoekers per keer per bewoner zijn toegestaan.
  • openbare ruimten zoals de aula en het restaurant zijn niet meer toegankelijk voor bezoek.
  • u neemt de kortste weg naar de kamer van de bewoner.
  • u blijft op de kamer van de bewoner.
  • u kunt binnenkort gebruik maken van de alternatieve  communicatiemogelijkheden. Nader bericht volgt z.s.m.

 

Wij rekenen op uw begrip in deze. Wilt u dit bericht zoveel mogelijk verspreiden naar overige belangstellenden die voornemens zijn een bezoek te brengen aan De Beyart.

Wij rekenen op uw begrip in deze. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.