“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

dinsdag 27 augustus 2019

Bestuurswisseling bij De Beyart

Na ruim 14 jaar geeft directeur-bestuurder Mat van Lier van Woonzorgcentrum De Beyart in hartje Maastricht het stokje over aan zijn opvolger Anke Huppertz. Afgelopen vrijdag 23 augustus, nam Mat van Lier tijdens een feestelijke dag afscheid van het Maastrichtse Woonzorgcentrum. Bewoners, medewerkers, vrijwilligers en relaties waren in de gelegenheid om hem in de prachtige tuin van De Beyart een mooi pensioen en een mooie nieuwe levensfase toe te wensen. Mat van Lier kijkt met veel plezier en genoegen terug op zijn tijd bij De Beyart.

Nieuwe directeur-bestuurder Anke Huppertz

Anke Huppertz is een gedreven en enthousiaste bestuurder. Zij studeerde medische sociologie, organisatiesociologie en algemene gezondheidszorg. Als directeur-bestuurder heeft zij ruime ervaring in de gezondheidszorg. De herinrichting van het prachtige terrein van De Beyart en de transformatie van het huidige woonzorgcentrum naar een toekomstbestendige organisatie, met respect voor cultureel en spiritueel erfgoed, ziet zij als een eervolle opdracht.

Wij heten Anke van harte welkom en wensen haar veel succes.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.