“De Beyart gaat uit van de kwaliteit van leven zoals u dat graag wenst…”

Kortdurend Verblijf

Wanneer u tijdelijk niet zelfstandig kunt wonen, biedt De Beyart u de mogelijkheid om kortdurend te worden opgenomen. Voor dit kortdurend verblijf betaalt u een dagprijs pension, waarbij de zorg geleverd wordt middels een extramurale indicatie.

Daarna keert u weer terug naar uw eigen woonomgeving of wordt u (elders) opgenomen. Gedurende de tijdelijke opname zal uw verblijf en de zorg die u ontvangt met u en uw contactpersoon geëvalueerd worden aan de hand van een zorgplan. 

Het kan ook voorkomen dat u een tijdelijk verblijf nodig heeft, bijvoorbeeld omdat uw mantelzorger(s) op vakantie gaan. Neemt u dan ook vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

 

Faciliteiten en activiteiten

U woont in een volledig ingericht eenpersoonsappartement voorzien van een zusteroproep systeem. Tegen betaling kunt u gebruik maken van telefoon, televisie en internet. Wanneer u dat wenst is een televisie in bruikleen beschikbaar. Alle maaltijden worden verstrekt in het Beyartrestaurant. De warme maaltijd wordt elke dag vers voor u bereid in de eigen keuken.

U kunt deelnemen aan de georganiseerde activiteiten in de algemene ontmoetingsruimte ‘Het Trefpunt’. De Beyart beschikt over een winkeltje voor kleine boodschappen, er is een bibliotheek, in de kapel zijn bijna dagelijks vieringen of gebedsdiensten. Ook de kapper, schoonheidsspecialiste en pedicure hebben een behandelruimte in De Beyart.

De gym-/fitnessruimte bevindt zich in het souterrain naast de behandelkamer van de fysiotherapie.

De centrale ligging in het centrum van de stad en de mooie parkachtige tuin geven een extra dimensie aan het (tijdelijk) wonen en leven in De Beyart.

Informatie

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij de opnamefunctionaris Yvonne Scholtes, telefoonnummer: 043 - 63 11 700 of per  e-mail: y.scholtes@debeyart.nl

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.