“Het eten smaakt hier altijd nét iets beter…”

Keuken

De Beyart beschikt over een keuken waar iedere dag vers wordt gekookt. Hier worden zo’n 220 maaltijden per dag bereid voor het restaurant en voor de deelnemers van dagopvang De Schark. De keuken van De Beyart is een zogeheten koppelkeuken, dat betekent wat vandaag wordt bereid wordt ook vandaag geserveerd. Er worden heerlijke producten uit de streek verwerkt in onze menu's.

Menucommissie

Een menucommissie stelt per seizoen twee keer een cyclus van 6 weken samen. Waarbij u in het voorjaar kunt rekenen op asperges, vers fruit in de zomer, pompoensoep en wild in het najaar en stamppot in de winter.

Tijdens de feestdagen zoals Kerstmis en Pasen pakken we graag uit. Dan bereiden we een speciaal diner. Tijdens de jaarlijkse landendagen gaan we heerlijk grillen op de barbecue. We streven er naar dat het eten altijd nét iets beter smaakt dan verwacht wordt.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.