“De Beyart heeft faciliteiten die je niet overal tegenkomt…”

Faciliteiten

Binnen, maar ook buiten De Beyart, wordt een breed scala aan faciliteiten gericht op bewoners en senioren aangeboden. Enerzijds om de cliënten en bewoners een compleet aanbod van zorg en dienstverlening aan te bieden en anderzijds omdat gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Bij binnenkomst in De Beyart komt u bij de receptie aan. Deze is 24 uur per dag bemand. Overdag en ’s avonds door receptionisten en ’s nachts door de bewakingsdienst.

Facilitaire Dienst

De Beyart beschikt over een eigen Facilitaire Dienst. Hier werken medewerkers die zorgen voor de schoonmaak van de appartementen en algemene ruimten. Schoonmaak van de appartementen gebeurt een keer per week, in goed overleg tussen cliënten en medewerkers. Mocht het vaker nodig zijn, dan is dit in overleg mogelijk.

Betalingen en Vergoedingen

Landelijk gelden algemene voorwaarden op basis waarvan cliënten binnen instellingen, zoals De Beyart, verblijven. Deze voorwaarden gelden ook voor cliënten die, op basis van de Wet Langdurige Zorg (WLZ), in De Beyart verblijven. De voorwaarden staan in een boekje genaamd ”Algemene voorwaarden bij levering van WLZ-zorg in natura”. Cliënten ontvangen dit boekje bij de zogenaamde zorgleveringovereenkomst bij opname.  

Voor cliënten die Thuiszorg ontvangen op basis van de ZorgVerzekeringswet (ZVW) geldt een soortgelijke regeling, zij ontvangen het boekje genaamd: “algemene voorwaarden voor zorg zonder verblijf” welke De Beyart voor deze cliënten toepast.

Daarnaast biedt De Beyart diverse faciliteiten en services die niet zijn opgenomen in voornoemde voorwaarden. Bijvoorbeeld als iemand gebak wil bestellen voor zijn/haar verjaardag. Hiertoe is er een zogenaamde “lijst variabele dienstverlening”, hier kunnen cliënten indien gewenst gebruik van maken. Ook de opnamefunctionaris zal u hierover mondeling en schriftelijk nadere informatie verstrekken.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.