“De Beyart heeft faciliteiten die je niet overal tegenkomt…”

Faciliteiten

Binnen, maar ook buiten De Beyart, wordt een breed scala aan faciliteiten gericht op bewoners en senioren aangeboden. Enerzijds om de cliënten en bewoners een compleet aanbod van zorg en dienstverlening aan te bieden en anderzijds omdat gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Bij binnenkomst in De Beyart komt u bij de receptie aan. Deze is 24 uur per dag bemand. Overdag en ’s avonds door receptionisten en ’s nachts door de bewakingsdienst.

Facilitaire Dienst

De Beyart beschikt over een eigen Facilitaire Dienst. Hier werken medewerkers die zorgen voor de schoonmaak van uw zit-slaapkamer en algemene ruimten. Schoonmaak van de zit-slaapkamer gebeurt een keer per week, in goed overleg tussen bewoners en medewerkers. Mocht het vaker nodig zijn, dan is dit in overleg mogelijk.

Betalingen en Vergoedingen

In Nederland kunt u op basis van een Wlz (Wet langdurige zorg) indicatie in een verzorgingshuis verblijven om daar zorg te ontvangen. U betaalt een eigen bijdrage, waarvan de hoogte afhankelijk is van het inkomen en het vermogen. De eigen bijdrage wordt geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) en gaat buiten het De Beyart om. Voor meer informatie zie: www.hetcak.nl.

In de verzorgings-/verpleegkosten zijn inbegrepen:

  • de huur van uw woonruimte en de kosten van verwarming, elektriciteit en water
  • de kosten van verzorging en verpleging, extra zorg is niet aan de orde, De Beyart baseert de uitvoering van de zorg op de door het CIZ geïndiceerde uren
  • de huishoudelijke zorg zoals het schoonhouden van uw woonruimte
  • de voeding: per dag een warme maaltijd en twee broodmaaltijden
  • koffie en thee in het restaurant
  • gebruik van algemene gemeenschappelijke ruimtes in huis
  • wassen van beddengoed en handdoeken/washandjes (het zogenaamde platgoed)
  • de Beyart heeft voor haar cliënten een algemene WA verzekering afgesloten

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.