“Het eten smaakt hier altijd nét iets beter…”

Eetpunt

Goed en gezond eten is belangrijk. Boodschappen doen, koken, afwassen… soms een hele klus. Niet iedereen is in staat om iedere dag een warme maaltijd te bereiden. Kost het u steeds meer moeite om dagelijks een warme maaltijd te bereiden, dan kan De Beyart daar voor zorgen!

U kunt u zich inschrijven om tussen de middag gebruik te maken van een warme maaltijd in het Beyartrestaurant. U beslist zelf op welke dagen u mee-eet: de ene week kan dat dagelijks zijn, de andere week een of twee dagen. De gerechten worden samengesteld uit dagverse producten volgens de regels voor goede voeding van het Voedingscentrum.

Het menu bestaat altijd uit een hoofdgerecht. Daarnaast kunt u kiezen voor soep en/of een nagerecht. Tevens heeft u de keuze uit rauwkost of appelmoes. Het menu wordt aangepast aan het seizoen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieeteisen en zoveel mogelijk met uw voorkeuren. Vanaf de producten tot en met het afleveren van de maaltijden aan de consument moet worden voldaan aan zeer strenge eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Dat controleren we voortdurend.

Prijzen per maaltijd (tarief 2020):

  • hoofdgerecht
€ 7,08
  • hoofdgerecht met voor- of nagerecht 
€ 8,05
  • complete maaltijd
€ 8,96

Voor wie

Om in aanmerking te komen voor de maaltijdservice, gelden de volgende voorwaarden:

  • ouderen 55+
  • bij een leeftijd jonger dan 55 is een indicatie noodzakelijk

Betaling

Betaling vindt uitsluitend plaats door middel van automatische afschrijving van uw bank- of girorekening, maandelijks achteraf. Als iemand de extra kosten voor een maaltijd niet kan betalen kan men gebruik maken van de Kortingsregeling maaltijdvoorziening Maastricht. Deze regeling is van toepassing als iemand noodzakelijke bijzondere kosten maakt, die naar het oordeel van de gemeente, niet door u kunnen worden gedragen. Bij de afweging of iemand in aanmerking komt voor bijzondere bijstand wordt het inkomen als uitgangspunt genomen. Voor meer informatie over de Kortingsregeling maaltijdvoorziening Maastricht kunt u terecht bij de gemeente.

Informatie en aanmelding 

Jos Hamers, Hoofd Keuken of  Bert Colman, Manager facilitaire dienst

U kunt hen bereiken via de receptie, telefoon 043 - 63 11 700.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.