“De Beyart gaat uit van de kwaliteit van leven zoals u dat graag wenst…”

Dagcentrum voor senioren De Schark

Voor veel ouderen geldt dat zij het liefst zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving willen blijven wonen. Dat kan met ondersteuning van thuiszorg en in sommige situaties is dagverzorging een uitstekende aanvullende oplossing.

Het Dagcentrum voor senioren ‘De Schark’ is sinds januari 2008 onderdeel van Woonzorgcentrum De Beyart. Voor deelname aan deze vorm van dagverzorging is een WMO-indicatie noodzakelijk. Hiervoor is een dienstverleningsovereenkomst gesloten met de gemeente. Tevens kunt u met een WLZ-indicatie of op particuliere basis ook hier terecht.

Persoonsgebonden Budget

Deelname op basis van een persoonsgebonden budget is ook mogelijk, u ontvangt dan een rekening, dan wel automatische incasso van De Beyart.

Waar

Deze dagverzorging vindt plaats in De Schark. Dit is het voormalige buitenverblijf van de Broeders van Maastricht. De Schark is heel mooi gelegen aan de rand van Maastricht richting Kanne (B), om precies te zijn aan de Mergelweg (nr. 359) in het Jekerdal. Het gebouw is ontworpen door architect Alphons Boosten. Wekelijks genieten vele ouderen gedurende een of meerdere dagen per week van contacten met leeftijdsgenoten, activiteiten en een warme maaltijd. De ambiance is vriendelijk en plezierig. Per dag zijn er meestal ongeveer 35 personen in De Schark aanwezig. Dit zijn deelnemers, verzorgende medewerkers en vrijwilligers.

Wanneer

De Schark is geopend op maandagmiddag van 12.30 uur tot 16.30 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op bepaalde (feest)dagen in het jaar is De Schark gesloten.

Kosten

Een maaltijd, koffie en thee zijn inbegrepen evenals deelname aan de diverse reguliere recreatieve activiteiten. Buitengewone en of extra activiteiten, verstrekkingen of uitstapjes worden in rekening gebracht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij de teamleider mevrouw Charlotte Brouwers, telefoonnummer: 043 - 407 17 82 of per e-mail: c.brouwers@debeyart.nl

Adres: Dagcentrum voor senioren De Schark, Mergelweg 359 bus 2, 6212 NJ Maastricht

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.