“De Beyart gaat uit van de kwaliteit van leven zoals u dat graag wenst…”

 Société De Beyart ...... dat is ongeëvenaard !

 

Volgt u nog graag het nieuws en de ontwikkelingen in de wereld? Bent u nog zelfstandig wonend maar lijkt het u aangenaam om daarover gezellig en ontspannen van gedachten te wisselen met gelijkgestemden? Dan bent u in De Société van ons zorgcentrum De Beyart in aan het juiste adres!

In de ochtend lezen we de krant met een groep van 10 deelnemers. We bespreken opmerkelijke nieuwsberichten. Iedereen draagt zijn steentje bij in een sfeer van veiligheid, vertrouwen en wederzijds respect. We associëren de actualiteiten met uw kennis en ervaringen. Zo ontwikkelt zich een ochtend die inspiratie biedt door vaak onverwacht mooie wendingen en persoonlijke herinneringen.

Tegen de middag genieten we van een smakelijke warme maaltijd ter plaatse.

In de aansluitende thema-middag kijken we naar een korte documentaire of luisteren naar een lezing. Na afloop borduren we gezellig verder op het thema, met ieders vrije inbreng. De verscheidenheid aan kennis van de deelnemers leidt spontaan tot gesprekjes en zelfs filosofische momenten. Over het algemeen is de wandeling na de maaltijd een zeer belangrijk moment dat alleen vervalt bij slecht weer. Het is een essentieel onderdeel van de Société, omdat mensen genieten van de parkachtige omgeving.

 

Openingstijden

De Société dagbesteding is dagelijks open, aanvang 9.30 uur en afsluiting tegen 15.30 uur U komt steeds één vaste dag  of meerdere dagen per week naar de Beyart. De groepen worden geleid door zeer ervaren welzijnsmedewerkers en vrijwilligers.

Aanmelding en proefdag

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact met ons op! Dat mag ook via uw familie of zorgverlener. Op basis van opleiding, beroepsleven en hobby’s plaatsen wij u in een passende groep. Effectieve deelname is mede afhankelijk van uw mobiliteit en actuele cognitieve vaardigheden. Financiële ondersteuning van de particuliere deelnamekosten is wellicht mogelijk vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Na positieve intake bent u welkom voor een vrijblijvende gratis kennismakingsdag om de sfeer te proeven.

Contact

Email adres: Klantenservice@debeyart.nl

Telefoonnummer: 043-63 11 700

Download de folder

 

 


'De vriendschappelijke band die hier ontstaat, is voor mij een zegen'

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.