“De Beyart heeft faciliteiten die je niet overal tegenkomt…”

Beyartrestaurant

Het restaurant is dagelijks geopend. Wij serveren hier van 7.30 tot 9.30 uur het ontbijt. ’s Middags tussen 12.45 en 13.30 uur kunt u terecht voor het diner en van 17.30 tot 19.00 uur staat het souper klaar. Bewoners hebben hier de gelegenheid om samen aan een mooi gedekte tafel te eten.

Wij hechten grote waarde aan het sociale aspect van het elkaar ontmoeten. Daarom stimuleren wij onze bewoners om in het restaurant te gaan eten. Wanneer dit door ziekte of intensieve zorg niet mogelijk is, dan bezorgen wij de maaltijd in uw appartement. De bewoners van de verpleeghuisafdeling krijgen de maaltijden in hun eigen huiskamer geserveerd, waar zij samen eten. 

Het diner wordt ’s middags door de koks en gastvrouwen aan de counter in het restaurant uitgeserveerd. U kunt hier zelf uw wensen aangeven.

Gedurende de dag is het restaurant doorlopend geopend voor een kop koffie of thee. Bewoners en bezoekers zijn hier altijd van harte welkom!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.