“Het eten smaakt hier altijd nét iets beter…”

Beyartrestaurant

Het restaurant is dagelijks geopend. Wij serveren hier van 7.30 tot 9.30 uur het ontbijt. ’s Middags tussen 12.00 en 13.30 uur kunt u terecht voor het diner en van 17.30 tot 19:00 uur staat het souper klaar. Bewoners hebben hier de gelegenheid om samen aan een mooi gedekte tafel te eten. Wij hechten grote waarde aan het sociale aspect van het elkaar ontmoeten en samen eten. Daarom stimuleren wij onze bewoners om in het restaurant te gaan eten.

Wanneer dit door ziekte of intensieve zorg niet mogelijk is, dan bezorgen wij de maaltijd in het appartement. De bewoners van de Verpleegunit krijgen de maaltijden in hun eigen huiskamer geserveerd, waar zij ook samen eten.  

Het diner wordt ’s middags door onze koks en gastvrouwen aan de counter in het restaurant uitgeserveerd. U kunt hier zelf uw wensen aangeven.

Van harte welkom!

Gedurende de dag is het restaurant doorlopend geopend voor een kop koffie of thee. U heeft ook de mogelijkheid in onze gemeenschappelijke aula een heerlijk kopje koffie of thee te nuttigen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.