“Hét huis van gastvrijheid
in zorg en dienstverlening”

Appartementen

De Beyart kent een aantal vleugels: de Woonflat, de Hoofdbouw, de Voorbouw en het Lidwinapaviljoen. In deze vleugels zijn appartementen en gemeenschappelijke ruimten ondergebracht. De grootte van de appartementen loopt uiteen van 25 tot 45 m². De meeste appartementen hebben een eigen douche en toilet. Verder is er een keukenblok aanwezig met koelkast. De appartementen beschikken over een oproepsysteem en alarmering. Bovendien zijn de appartementen voorzien van een eigen telefoonaansluiting met een eigen nummer, zodat men direct bereikbaar is. In de meeste appartementen is een internetaansluiting en er is wifi in bepaalde delen van het complex.

Binnen het Woonzorgcentrum, met uitzondering van het Lidwinapaviljoen, wonen religieuzen en leken door elkaar. Samen vormen zij een harmonieuze gemeenschap als bewoners van De Beyart. De meeste appartementen zijn eenpersoons maar er zijn ook twee echtparenunits. 

Als u verhuist naar De Beyart, wordt de kamer leeg opgeleverd. Vloerbedekking en gordijnen zijn aanwezig. Indien u liever uw eigen keuze maakt met betrekking tot vloerbedekking en vitrage komen de kosten voor uw rekening. Bij vertrek dient de kamer in orginele staat te worden opgeleverd. U kunt uw appartement inrichten met uw eigen vertrouwde meubilair. Wanneer u geen eigen meubels heeft of deze niet wilt of kunt meenemen zal De Beyart zorgen voor eenvoudig meubilair (bed, kast, tafel en stoel). Onze technische dienst kan u (tegen betaling) ondersteunen bij uw verhuizing.

Het appartement wordt in goede staat opgeleverd door de Facilitaire Dienst. Als bij oplevering het schilderwerk naar het oordeel van de technische dienst van De Beyart niet meer aan de kwaliteitseisen voldoet, zal er opnieuw geschilderd of gewit worden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.